Monday, September 16, 2013

Handmade wedding card for my younger sister~

Bismillah...


hari sabtu mggu lepas ada majlis merisik kt umah akak saya ni..
tp saya xhadir pun sbb ada training pada hari yg sama..huhu
dan masa tu jgk la tarikh kawin adik saya ditetapkan..
pada 13 oktober ni..huhu
eh lupa pulak nk cite pasal adik saya ni..
emm cite kat next entry jela ep..
x pun kepada sesapa yg berminat nk baca pasal di sebalik cerita my younger sister's wedding,
bleh la merujuk kt cni..kt blog my sister..ehehe

okey, skrg nk tunjuk kad kawin adik pmpn saya..
tadaaaaa.. ^_^


* yg ni mase dlm planning lg..xtau nk wat cane..reka2 dulu..


*akhirnya dah siap ^_^
lepas reka punya reka..then jadi la camni..

so sape2 nk buat tempahan utk kawen ke, tunang ke or whatsoever,
bleh laa contact kami..cehh..haha
1st time buat kad kawen untuk adik sndiri..sbb nk jimatkan bajet..
nk tau cara2 nk buat kad ni?
haaa bleh rujuk cni..kt blog my sister jgk..
malas la saya nk explain satu2..hehee
okey, kita nantikan pula what is the next preparation for my younger sister's wedding in the next entry keyy ;)



8 comments:

Paly said...

waaa... awop bilo plop? :p

Lieya Von Jay said...

wow.. kreatif, anyway congrats utk adik kirana mia ^_^

S.K.A said...

owhhh...adik dah nk kawen =) kakak dia bila lg??

Norhasniza Khalid said...

ha ah... adik dah nak kawin, si kakak?? jangan lupa jemput mama tau kirani... hihihi.... besarrrr punya hadiah mama bagi... (besar kotak je).. kihkih

Rosmiza Ali said...

Wah! Nice..! Kreatif.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

Amanina Mads said...

singgah sini.. wah cantik kad tu dgn lace :)

Akmal Halim said...

tahniah untuk adik ye..btw lawa kad korg design tu ..hehe :D

Khairunnisa' said...

Oktober tahun ni? Sempat kah?

Nisa'