Thursday, September 5, 2013

mama ni tau2 jela :P

Bismillah...


hai hai hai ^_^
since dah tgh malam ni,
entry pendek jela ep..hehe..

tetibe trase nk wat entry ni sbb mama ^_^
tgk ni.. :))

*kt cbox :)

lebih dekat lg?ni haaa..


mama ni mcm tau2 je saya wat spek baru harini..hehe
tp xleh tunjuk lg..surprise!!! ^_^
tgguuuuu yer~ ;)


12 comments:

Norniwanie Nasarudin said...

Salam kenal..hai..ok,nak tengok juga spek baru tu..hihi

Kirani Mia said...

salam kenal..hehe..tggu tggu ^_^

Nadya Dyana said...

Hehe nnty tunjuk spek baru^^

P#eoniX said...

lepas neh kene bawab bekas sekalik kemane-mane...hehehhe...

Aminin said...

salam kenal....

S.K.A said...

hu3..mama ada ilmu bca msa dpan kot :D

Norhasniza Khalid said...

haha.. sabo je lah dengan komen adik fais... kalau mama boleh tengok masa depan, tentu hidup mama macam raja sekarang.. hahaha....

# terima kasih atas ucapan tu yunk, mama pun rasa rapat je kita ni, mungkin sebab mama takde adik gegurl kot... kihkihkih... fren 4 ever ... hihi

Lieya Von Jay said...

akak pon mata ni macam nak rabun tapi x pegi cek lagi.. :)

akmaL said...

hebat mama nih..hee

btw jgn bg org pijak dah spek ye..kalau ad org pijak marah je on spot..geramm..huhu :P

anamizu said...

naluri keibuan gittew hehe

Norazizah Hashim said...

Alhamdulillah dapat spek baru. Mama ni boleh masuk list nujum pak belalang... ada deria ke 7. hehe...

dear xila said...

atototo mama ade kuasa psikik hee