Sunday, September 15, 2013

" Segmen 1st Mama "

Bismillah...


setelah sekian lama menyepikan diri..kehkeh~ ;)
hari ni bukak blog jgk, akhirnyaaa..
agak2 busy skrg..
balik keje pun lewat, mlm baru balik..
huhu..biasalaa..auditor kan,
ada deadline nk kne kejar..
tyme xd deadline, mmg goyg kaki jelah..

oke, kali ni nk bagi sokongan dekat mama..hehe
segmen 1st dr mama..^_^
jom jom join beramai2 ;)




9 comments:

Norniwanie Nasarudin said...

Hai..selamat bersegmen ye..wanie pun dah join segmen ni support mama..hehe..:D

Mohd Hakim Faiz said...

1- http://www.mhakimfaiz.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

2- http://sub.mhakimfaiz.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

S.K.A said...

Selamat bersegmen =)

Norhasniza Khalid said...

Terima kasih dear join segmen mama...

harus kirani join! hihi

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Singgah bw dari segmen mama.. Gud Luck yer..
Done follow kat sini..
Jemputlah singgah dan follow i jugak.. =D
http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

nur farahain said...

datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

deno said...

salam kenal :) deno datang dari segmen 1st mama! deno done FolloW sini #230.. ^_^ jemput ke blog deno pula --->>> DayangDeno

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen bloglist..ada masa boleh la join nanti.tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

Sya Mimie said...

datang dari segmen yang sama.. :)

Segmen 1st Mama