Saturday, August 31, 2013

beraya dlm kesedihan :(

Bismillah...


hai :(  *hai pun jadi sedih..isk~*
semalam pegi HQ company kt KL tmpt saya praktikal tu..
sbb ada jamuan raya besar-besaran..client pn dijemput.

smpai2 sane saya pegi smyg..
lepas smyg tu, duk tgh pkai tudung tu,
praaappp..haa terkejut ceq dengaq bunyi tu. *ckp Kedah sat noo..*
itu bkn bunyi baju I koyak ke hapee..
*klau baju koyak mati la kena belasah dgn akak saya,
sbb pinjam baju diaa..wuwuwu T_T *
bunyi spek saya yg pecah..waaaa :'(


*ini bkn spek saya..tp pecahnya lebih kurang mcm ni dah haa..
berderai terus..xmelekat dkt bingkai da pun T_T *
 
(photos by: google image)


bkn saya yg pijak..ada staff lain yg pijak..
emm salah saya jgk sbb letak kt bawah kan..T_T
tp kn tp kn, staff tu xmintak maaf lgsg..
yela, klau saya la kn..
dah la kita pijak brg org smpai pecah,
at least mintak maaf la kn..
wlaupun salah dia letak merata tempat.
tp kita jgk yg salah pegi pijak brg dia smpai pecah bak haaannggg!

tp staff tu siap bebel lg ckp tension la hape laa..
sbb saya letak brg kt bawah..
ye akak, saya tau la saya ni trainee je..
junior je,..tp at least mintak maaf la lepas bebel tu..
dah la saya sedih jd org rabun kejap..
pastu kena baiki spek saya lg..waaaa T_T
hmm nasib la duit terbang~

balik2 akak bebel lg..T_T
tp bukan bebel kt saya, bebel kt org yg pijak tu..
dia ckp cmni..
"haa nt mu keje jumpa la org2 annoying cmtu,
buat xtau je bila wat salah"
eh eh~

(kesimpulannya: jgn letak brg anda merata2 tempat..
kang nayaaa! hilang la, rosak la..hokey? peace ^_^ )



*ternampak gmba ni..pelik cne spek ni bleh jd teruk cmni skali? haha*
 
 

10 comments:

Norhasniza Khalid said...

ala kesiannya,..mama pun selalu bebel anak mama suh jaga spek dia, jangan letak merata, hihi....

gambar yang bawah tu, agaknya owner dia stress kot.. tu yang dipulas-pulasnya spek dia.. kahkah...

Kirani Mia said...

hahaha tension bebenau kot sampai dipulas spek tu mcm tu skali..hahaha

Nur Azwa Edora said...

dear ,, cam biadap je orang yang pijak tu .. nak stress2 amendenya .. barang orang suke2 je dia pijak lepas tu lagsung tak say sorry2..!! sabar tau dear .. biar orang buat kite , jangan kita wat orng tau???

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

spek pecah ke? kesianya..takpe la mungkin org yng pijak tu tak perasan kot..nanti beli baru ok :)

CXopportunities said...

biase la kalo kita ni trainee je. cx pernah berada dlm situasi awk. even not the same thing happend. sabarlah okay :)

akmaL said...

hati kering betul staff yg pijak tu..at least minta la maaf..mata staff tu letak kat lutut kot jalan xtgk bawah..geram ni geram >.<

Eiqa Almond said...

nasib ada muka senyum last entry tuu, ehehe :)
Akak tu punh 1 jugak n=mintak laa maaf lepas dah buat barang org gitu even bukan salah dia punn..
*geleng kepala*

Nadya Dyana said...

ala kesiannya akak.
tapi orang tu kena minta maaf sebenarnya walaupun dia terpijak... bagi nad la huhu

zulhilmi tempoyak said...

xpe... bleh dpt dua nnt.. :)

P#eoniX said...

bebel tuh x pelah..atleast mintak maaf pon cukup...sejuk sket ati...huhuhuh!!!!