Sunday, August 25, 2013

sehari bersama best friend~ :)

assalamualaikum :)


okey, kelmarin seharian saya lepak2 dgn best friend saya, dayah..
sbb akak saya balik umah mak mertua dia kt bangi.
sblm tu akak saya ajak saya ikut dia balik bangi,
tp mcm segan je, tmbah lg xselesa sbb......
hmm yela, bkn ada kaitan dgn kita pn kn..
mcm xelok la nk susahkan keluarga mertua akak saya.

pernah je duk umah mertua akak saya tu.
since akak saya balik sne tiap2 hjg mggu,
so mcm segan la kn,
xkn nk ikut dia balik sne tiap2 hjg mggu..huhu.
then this week i had decided to spend my weekend,
with one of my bestfriend, dayah.

pagi tu ktorg pegi seksyen 13,
since akak dia nk pindah rumah..
so ktorg tlg agkat brg laa..
mggu depan baru pindah umah baru.
lepas tu pegi breakfast, then pegi basuh kereta.
masa basuh kereta tu, akak dayah ni ajak pegi tgk cte conjuring kt wyg.

then lepas tu ktorg pegi beli tiket.
since wyg start pkul 2.10, ktorg decide balik masak dlu.
lepas smyg zhor baru pegi tgk wyg.
balik mkn, tgk tv, sembang2 smpai pkul 7.huhu
sblm mgrb tu sy mtk izin utk balik, 
sbb takot la nk bwk moto mlm2 ni..huhu.

xbyk sgt pn bergambar.
since saya xd hset canggih, so mcm disappointed sikit laa..
saya suka bergambar, tp kekangan hfon tu membuatkan hobi sy terbatas. T_T
bila laa nk beli smartphone ni..
xkn nk mtk hset org plak, nk amik gmba byk2 kn.. :(

so, ini jela yg sempat diambil.
tu pun sblm ktorg tgk wyg.
peace...............................^_^

 *me, dayah n her sister~ :)


 *me n a very beautiful friend of mine, mek yah ;D


 *once again..xcantek pn..sila abaikan. =.="


*me n her..once again ^_^

p/s : sila abaikan kepalsuan gambar2 tersebut, sbb ini kamera360. harap maklum. >.<


4 comments:

Normi Nieza said...

g mana tu?

Paly said...

ehem2.. dayah dop add fren lagi, hahahha... sedih2, haha

Nadya Dyana said...

cantik2 semua :)

Kirani Mia said...

normi: jalan2 kt jusco bukit raja je normi..hehe

paly: huk aloh, awk la add dio duluuu..:P

nad: hehe nad pn cantek :)