Tuesday, August 27, 2013

tq ahmad hasif :)

Bismillah...


hai hai hai ^_^
excited kejap arini..sbb terpilih review blog bertuah utk..........^_^

jujur saya ckap, ni 1st time saya terpilih untuk direviewkn blog..hiks~
mcm terlebih excited je..org lain mng hadiah xkesah2 pn.. =.="
anyway, thank u so much ahmad hasif for the review~ :))

*tu haa blog saya yg ke 4..hehehe ;)


*saya sangat rajin join segmen katanya..haha..klau rajin dan klau ada masa free je saya join segmen..hehe..niway, thanx ahmad hasif ^_^


5 comments:

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Norhasniza Khalid said...

tahniah ... :) seronokkan kena review... bangga sekejap..

Nadya Dyana said...

Tahniah. memang best kena review hehe

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

wahh...tahniah :)

ahmad said...

waaaa..... first time search google ahmad hasif ada post sal ni.. hahhaha..

thanks wat post ini.. rasa dah lama dah tak buat segmen..

nampaknya ranking kamu dah naik nie.. hehe