Friday, August 23, 2013

maaf kak mia :(

assalamualaikum :(


pagi ni terbaca entry kak mia yg sedih dgn saya..wuuu T_T
mintak maaf sgt2 kak mia..mmg saya xperasan lgsg..
sbb saya tgk kt blog lain, kak mia punya icon tu lain..
so saya tgk icon jelaa..
since saya dah lama xbukak blog, saya tgk follower yg terbaru je..
xperasan lgsg kak mia dah lama follow sayaaa..T_T
saya mintak maaf sgt2..
saya bknnya nak marah ke,xpercaya ke apa.. :(



saya cuma nk inform sbb takot kak mia terlepas pandang je..
sbb saya pun biasa terlepas pandang dgn benda2 mcm ni..
so sorry kak mia..
saya mintak maaf dr hujung rambut sampai hujung kaki..
bukannya saya xpercayakan kak miaa..maaf :(

so sorry, buat mood kak mia down tiba2 
dgn sikap saya yg terlepas pandang..
maaf sgt2 kak miaa..rasa bersalah sgt2..
xtau dah nk ckp macam mana lg..
mmg xsenang duduk klau wat org rasa down ni..
maaaaaafffff T_T



13 comments:

Ain Eddihar said...

Assalammualaikum . alolo . . perkara tu memang biasa berlaku . :) chill .

Kirani Mia said...

huhuu tq ain..:')

S.K.A said...

hu3..biasa la 2 =) terlepas pndang je..kakMia baik orgnya..xde hal la..

Kirani Mia said...

huhu..okey,,tq :)

Nadya Dyana said...

takpe okey je tu. dun worry :)

Kirani Mia said...

huuu okey2 T_T

Paly said...

laa.. awop rupo nyoo.. tau doh kenal blog kelip2 ni tapi dop ingat... huhuhu... nnti paly tulum :D

Nur Azwa Edora said...

kadang2 kita pun boleh terlepas pandang , takpela , awak pun dah minta maaf kan ,. chill dear :)

Kirani Mia said...

paly : thanx palyy T_T

azwa : thanx a lot jgk T_T

Mia Liana said...

ok... kak mia maafkan..

Kirani Mia said...

tq kak mia :)

Paly said...

hehehe... kak mia dah datang dan... ^_^

Kirani Mia said...

tq paly ;)